Uutisia pääomasijoitustoimialalta

15.5.2017 Korona Invest keräsi 50 miljoonaa euroa kolmanteen rahastoon 23 sijoittajalta

Koronan tiimi onnistui kolmannen rahaston keräyksessä aikaisempien rahastojen hyvien tuottojen ja vastuullisen toimintamallinsa ansiosta.

Lue lisää

 

Yritysrahoituksen ja yritysjärjestelyjen neuvonannon johtavat toimijat yhdistyvät

Linnea Advisorsin ja PCA Corporate Financen yhdistyminen luo kokonaan uudentyyppisen ja osaamispohjaltaan ainutlaatuisen riippumattoman asiantuntijatalon, joka on erikoistunut yritysten kasvuun ja niiden arvonkehitykseen.

Lue lisää

 

12.5.2017 Pääomasijoitusyhtiö Juuri Partners Destacleanin vähemmistöomistajaksi – kiertotalousyhtiö tähyää maailmalle kehittämänsä Puukivi-materiaalin avulla

Destaclean Oy konseptoi rakennusjätteen käsittelyn, kierrätyksen ja hyödyntämisen uudelleen. Yhtiön kehittämä Puukivi tarjoaa innovatiivisen ratkaisun myös betonirakentamisen ympäristöhaasteisiin. Jatkossa toiminta kasvaa PK-yritysten kehittämiseen keskittyvän pääomasijoitusyhtiö Juuri Partners Oy:n tullessa vähemmistöosakkaaksi.

Lue lisää

 

5.5.2017 Lisää osaamista ja pääomaa - uusi 30 miljoonan rahasto bisnesenkeleille

Euroopan investointirahasto EIR ja Tekes Pääomasijoitus Oy ovat perustaneet uuden rahaston, joka sijoittaa yhdessä bisnesenkelien kanssa alkuvaiheen suomalaisiin startup-yrityksiin. Rahasto on kooltaan 30 miljoonaa euroa, josta Tekes Pääomasijoituksen osuus on 15 miljoonaa euroa.

Lue lisää


3.5.2017 Pääomasijoittajat: Jo neljä uutta rahastoa startupeille vuoden 2017 aikana

Vuoden 2017 aikana on nähty jo neljä uutta rahastoa aikaisen vaiheen kasvuyrityksille. Pääomasijoitusyhdistys muistuttaa kuitenkin, että suomalaisessa kasvuyrityksen rahoituksessa on aukkoja, joiden paikkaaminen vaatii toimenpiteitä.

Lue lisää


3.5.2017 Vendep Capital julkistaa 40 miljoonan euron rahaston varhaisen kasvuvaiheen ohjelmistoyritysten kasvun vauhdittamiseen

Vendep Capital on kerännyt uuteen rahastoon huhtikuun lopussa päättyneellä ensimmäisellä varainhankintakierroksella yli 30 milj. euron sijoitukset. Rahaston tavoitekoko on 40 milj. euroa. Rahasto tekee sijoituksia yritysohjelmistoja tarjoaviin varhaisen kasvuvaiheen yrityksiin pääasiassa Suomessa. Rahaston sijoittajia ovat suomalaiset institutionaaliset sijoittajat, säätiöt, perheiden sijoitusyhtiöt ja yksityishenkilöt.

Lue lisää


2.5.2017 MB Rahastojen Dieta Group vahvistaa asemaansa Ruotsissa kahdella yritysostolla

MB Rahastojen kohdeyritys, pohjoismainen ammattikeittiölaitteiden tarjoaja Dieta Group on vahvistanut asemaansa Ruotsin markkinoilla ostamalla Westergrens Storköksteknik (WS AB) sekä Westergrens Storköksteknik i Syd (WS i Syd AB) yhtiöiden osakekannat. Kauppakirjat allekirjoitettiin ja omistajuus siirtyi Dieta Groupille ensimmäisen osalta 30. joulukuuta 2016 ja toisen osalta 20. huhtikuuta 2017.

Lue lisää

 

Seuraavat