Uutisia pääomasijoitustoimialalta

1.2.2017 11.00

FVCA:n tuorein liitännäisjäsen on Azets

Azets on uusi yritys, jolla on merkittävä historia. Uudesta nimestä huolimatta olemme Pohjoismaiden merkittävin talous- ja palkkahallinnon sekä HR-palveluiden asiantuntijaorganisaatio. Erikoisosaamistamme on ulkoistuspalveluiden lisäksi kokonaisratkaisuiden konsultointi esimerkiksi sopivimpien pilvipalveluiden valinta asiakaskohtaisesti, järjestelmien välisten integraatioiden toteuttaminen ja automaation hyödyntäminen toiminnan tehostamisessa.

”Mielestämme Suomessa peesataan liikaa. Kasvua tavoittelevien yritysten suurin pullonkaula on väärän kilpailijakentän seuraaminen, vaikka todellinen taistelu asiakkaiden huomiosta käydään aivan muualla. Imitoinnilla ei koskaan rakenneta kilpailuetua – korkeintaan kykyä, jos sitäkään. Pärjätäkseen kansainvälisessä kilpailussa, yrityksen pitää tehdä fiksuja strategisia valintoja ja hyödyntää täysimittaisesti liiketoiminnastaan saamaansa KPI-tietoa, joka on helposti koottavissa BI työkalujen avulla”, haastaa Jaana Palomäki, Azets Finlandin kehitysjohtaja.

Ulkoistamalla taloushallinnon osa-alueita tai kokonaisuuksia yritykset saavat skaalautuvuutta kasvuun, toimintavarmuutta muutostilanteisiin ja teknologiaa, joka tehostaa toimintaa ja lisäksi tuottaa ajantasaista tietoa johdolle, omistajille sekä sidosryhmille kuten rahoittajille ja rahoituslaitoksille ennakoivaa tietoa päätöksentekoon.

”Muutostilanteissa tarvitaan muutakin kuin terävää talousjohtamista. Fuusiot ja yrityskaupat usein tarkoittavat myös kulttuurien yhteentörmäyksiä, jotka vähintäänkin hetkellisesti heikentävät henkilöstön työtehoa ja intoa. HR Design ja johdon sekä esimiesten valmentaminen varmistavat näissä tilanteissa toimintakyvyn sekä rakentavat perustan menestykselle”, kannustaa Palomäki.

Azetsin yli 2500 asiantuntijaa tarjoavat yrityksille kumppanin, joka tuntee paikalliset käytännöt, lait ja toimialat, mutta pystyy auttamaan myös kansainvälisesti. Suomessa asiakaskuntaamme kuuluvat yksityiset ja listatut yritykset sekä kansainväliset konsernit, jotka perustavat Suomeen tytäryhtiöitä ja sivuliikkeitä.

Haluatko keskustella lisää, miten voimme auttaa juuri teitä menestymään?

Jaana Palomäki, kehitysjohtaja
jaana.palomaki@visma.com
+358 40 500 34 28
Azets 13.1.2017

Palaa otsikoihin