Uutisia pääomasijoitustoimialalta

17.2.2017 8.32

FVCA:n uusin liitännäisjäsen on strateginen viestinnän kumppani Pohjoisranta Burson-Marsteller

“It takes 20 years to build a reputation and five minutes to ruin it. If you think about that, you’ll do things differently.” – Warren Buffett –

Autamme yritysjohtoa lisäämään yrityksen arvoa rakentamalla, vahvistamalla ja suojelemalla asiakkaidemme mainetta. Kartoitamme ja analysoimme asiakkaan tilanteen, etsimme yhdessä liiketoimintatavoitteisiin parhaiten sopivat maineenhallinnan strategiset ratkaisut, kiteytämme viestit ja tuemme käytännön toteutuksessa.

Vuonna 1995 perustetun Pohjoisrannan erottavaksi tekijäksi muodostui jo sen ensimmäisten vuosien aikana maine. Pohjoisranta on myös tutkinut säännöllisesti yritysten ja yhteisöjen mainetta.

”On hienoa päästä FVCA:n jäseneksi ja olla mukana edistämässä kasvuyritysten mainetta ja viestintää. Meidän vahvuuksiamme ovat asiakkaan arvomaailman ja liiketoiminnan ymmärtäminen sekä luotettavuus ja kyky tehdä tuloksellista viestintää. Näillä kriteereillä meidät valittiinkin Suomen parhaaksi viestintätoimistoksi vuonna 2016 Taloustutkimuksen imagotutkimuksessa jo toisen kerran peräkkäin”, kertoo Minna Karttunen, joka vastaa Pohjoisrannassa sijoittaja- ja talousviestinnän palveluista.

Keskeisiin yksittäisiin palvelualueisiimme kuuluvat maineen ja viestinnän konsultoinnin lisäksi mediasuhteet, vaikuttaja- ja kriisiviestintä, sijoittaja- ja talousviestintä sekä tutkimukset ja analyysit. Digitaalisuus on osana kaikkea tekemistämme.

Pohjoisrannasta tuli kansainvälisen Burson-Marsteller-ketjun edustaja vuonna 2006. Vuoden 2011 alussa suhde muuttui entistä kiinteämmäksi, kun ketju osti enemmistön Pohjoisrannasta. Silloin myös nimeen lisättiin Burson-Marsteller. Yhtiöllä on toimintaa yli 100 maassa, minkä ansiosta Pohjoisranta Burson-Marsteller pystyy täyttämään myös asiakkaidensa kansainväliset viestinnän tarpeet.

”Pääomasijoittajan salkussa olevalla yhtiöllä on käytännössä muutaman vuoden aikaikkunassa aina edessä muutos omistusrakenteessaan, ja nykyisessä markkinaympäristössä listautuminen on yksi relevantti vaihtoehto. Tästä vaihtoehdosta inspiroituneena kirjoitin myös blogitekstin listautumiseen liittyvästä viestinnästä. Pääset lukemaan sen FVCA:n sivuilta. ”, Karttunen jatkaa.

 

Millaisen tahansa viestinnän haasteen kohtaatkin, voit aina olla meihin yhteydessä! Tästä alta löydät muutaman eri viestinnän genren osaajan suorat yhteystiedot.

 

 

Strateginen yhteistyö ja markkinointiviestintä

Clarisse Berggårdh

CEO

clarisse.berggardh@bm.com

040 - 591 5003

 

Sijoittaja- ja talousviestintä

Minna Karttunen

Senior Advisor, IR and Financial Communications

minna.karttunen@bm.com

050 – 467 5959

 

Kriisi- ja muutosviestintä

Riitta Laine

Senior Advisor, Partner

riitta.laine@bm.com

040 -  515 0551

 

Mediaviestintä ja -valmennukset

Jarno Forssell

Senior Advisor

jarno.forssell@bm.com

040 - 506 4815

 

Vaikuttajaviestintä

Riku Cavadas Kaipainen

Director, Public Affairs

riku.cavadas@bm.com

050 - 560 4205

 

Lisää tietoa: www.burson-marsteller.fi, www.burson-marsteller.com.




Palaa otsikoihin