Uutisia pääomasijoitustoimialalta

2.3.2017

Panostaja Oyj on liittynyt FVCA:n jäseneksi

Panostaja on liittynyt Suomen pääomasijoitusyhdistys ry:n jäseneksi. Panostaja on pitkäaikainen sijoittaja, joka tekee oman pääoman ehtoisia sijoituksia omasta taseestaan.

Sijoitusyhtiö Panostaja Oyj on liittynyt Suomen pääomasijoitusyhdistys ry:n jäseneksi. Panostajan strategiana on sijoittaa menestyviin kypsemmän vaiheen pk-yrityksiin, luoda yrityksille kasvuun perustuva omistajastrategia ja tukea ja mahdollistaa kasvun toteutuminen.

”Pitkäaikaisena sijoittajana tuomme hyvän lisän pk-yrityksille kasvun kiihdyttäjänä ja kumppanina. Pidemmän sijoitushorisontin ansiosta erotumme rahastomuotoisista pääomasijoittajista. Hallitustyöskentelyn lisäksi olemme panostaneet yrittäjäkumppanien tukemiseen ja kasvun työkalujen kehittämisen”, kertoo Juha Sarsama, Panostajan toimitusjohtaja.

Panostaja tekee oman pääoman ehtoisia sijoituksia omasta taseestaan tavoitteenaan pitkäjänteinen arvonluonti. Panostaja tekee oman pääoman ehtoisia sijoituksia ja toimii aktiivisena enemmistöomistaja suomalaisissa pk-yrityksissä. Yritysten johto on poikkeuksetta mukana kohdeyritysten omistajana merkittävällä määrällä.

”Halusimme liittyä FVCAn jäseneksi, koska FVCA tekee hyvää työtä suomalaisen omistajuuden näkökulmasta ja on alan näköalapaikka. Lisäksi monet yritykset etsivät uutta omistajaa nimenomaan FVCAn kautta”, painottaa Miikka Laine, Panostajan sijoitusjohtaja.

Panostajalla on tällä hetkellä kahdeksan sijoituskohdetta:

  1. Digitaalisia painopalveluita tarjoava Grano;
  2. Omakotitalojen käyttövesi- ja viemäriremontointia tarjoava KotiSun;
  3. Hammaslääkäripalveluita tarjoava Megaklinikka;
  4. Sisäkattotuotteiden tukku Selog;
  5. BMW:n, MB:n ja Volvon varaosiin keskittynyt autovaraosatukku KL-Varaosat;
  6. Metallien lämpökäsittelypalvelua tarjoava Heatmasters;
  7. Voimansiirron komponentteihin erikoistunut Takoma; sekä 
  8. Helojen maahantuontiin ja palveluihin erikoistunut Suomen Helakeskus.

panostaja_ryhmakuva-1280x569

Lisää tietoa www.panostaja.fi

Ota yhteyttä! Juha, p. 040 774 2099, juha.sarsama@panostaja.fi;
Miikka, p. 050  595 55 44, miikka.laine@panostaja.fi


Palaa otsikoihin