FVCA:n uutiskirjeet

FVCA:n uutiskirjeeseen koostetaan 2-3 kuukauden välein pääomasijoitusalan tapahtumia, uutisointia sekä FVCA:n näkökulmasta merkittävimpiä edunvalvonta-asioita. Kirje toimitetaan kaikille sen tilanneille.

Maistiaisen uusimmasta uutiskirjeestä löydät tältä sivulta, ja voit halutessasi myös tutustua vanhoihin uutiskirjeisiin.

Helpoimmalla tietysti pääset, kun tilaat uutiskirjeemme suoraan sähköpostiisi:Tuorein uutiskirjeemme:


*|MC:SUBJECT|*
Pääomasijoitusyhdistyksen uutiskirje, huhtikuu 2017


KASVUN RAKENTAJAT

Suomen pääomasijoitusyhdistys - FVCA:n uutiskirje

"Arviolta 400 miljoonaa euroa lisää yksityisiä pääomia suomalaisille kasvuyrityksille – tätä mahdollisuutta ei pidä hukata"

— Juha Tukiainen, FVCA:n uusi puheenjohtaja

Huhtikuuta!

Pääomasijoittajat saivat maaliskuussa uuden johdon, kun MB Rahastojen Juha Tukiainen aloitti FVCA:n hallituksen puheenjohtajana.

"Suomessa on nyt nähtävillä positiivisia pilkahduksia", Juha iloitsee nimitysuutisessaan ja lähettää samalla terveiset maan hallitukselle: "Helpoilla muutoksilla suomalaisille kasvuyrityksille olisi luvassa noin 400 miljoonaa euroa lisää kasvurahoitusta." 

Lue, mitä muutoksia nyt pitäisi tehdä.

Viime kuun uutiskirjeessä kerroimme mielettömistä sijoituksista startuppeihin. Nyt julkaisimme myös buyout-tilastot (eli sijoitukset myöhemmän kasvuvaiheen kasvuyrityksiin).

Buyout-sijoitusten suhteen vuosi 2016 oli hieman rauhallisempi, mutta vuoden 2017 tammi-huhtikuussa on julkistettu jo lähes 500 M€ arvosta uusia rahastoja. Nämä rahat tullaan sijoittamaan kasvuyrityksiin lähivuosina.

Tilastot löytyvät kotisivuiltamme.

Pääomasijoittajien puheenjohtaja Juha Tukiaisen mukaan helpoilla muutoksilla suomalaisille kasvuyrityksille olisi luvassa noin 400 miljoonaa euroa lisää kasvurahoitusta. 

Muistathan, että meitä ja toimialan kuulumisia voit seurailla aina myös Twitterissä tai sivujemme välityksellä

Palailemisiin,

Otto Ahoniemi
Viestinnän tekijä
Suomen pääomasijoitusyhdistys - FVCA