Uutisia pääomasijoitustoimialalta

5.7.2017 MB Rahastot sijoittaa Protaconin kasvuun

Johtava teknologia-alan suunnittelu-ja palvelukonserni Protacon vahvistaa kasvuaan, kun MB Rahastot sijoittaa 4.7.2017 allekirjoitetun yritysjärjestelyn myötä yhtiöön. Protaconin henkilöomistajat jatkavat järjestelyn jälkeen yhtiön merkittävinä omistajina.

Lue lisää

 

3.7.2017 RD Velholle kotimainen kumppani tukemaan kasvua ja kehittymistä

RD Velho ja kotimainen pääomasijoittaja Sentica Partners ovat 29.6.2017 sopineet omistusjärjestelystä, jossa Sentican hallinnoima rahasto tulee yhdeksi RD Velhon omistajista. Järjestely tukee RD Velhon kehittymistä ja kasvua alan merkittävimmäksi suunnittelutoimistoksi Suomessa. Yhtiön kaikki nykyiset henkilöomistajat jatkavat edelleen omistajina.

Lue lisää

 


30.6.2017 Korona Investin hallinnoima rahasto pääomistajaksi digitaalisiin palveluihin erikoistuneeseen Wunder -ryhmään

Useassa Euroopan maassa verkkopalveluihin liittyviä asiantuntijapalveluita tarjoava Wunder-yritysryhmä kiihdyttää kasvuaan Koronan kanssa

Lue lisää

 

28.6.2017 Vaaka Partners tukemaan Jungle Juice Barin kansainvälistä kasvua

Suomalainen pääomasijoitusyhtiö Vaaka Partners sijoittaa mehu- ja smoothiebaariketju Jungle Juice Bariin. Järjestelyn tarkoituksena on auttaa Jungle Juice Baria kansainvälisessä kasvussa.

Lue lisää

 

28.6.2017 MB Rahastot pääomistajaksi kotihoitoon erikoistuneeseen Deboraan

MB Rahastot ja Ritolan perhe ovat 28.6.2017 allekirjoitetulla kaupalla sopineet Debora Oy:n osakekannan ostosta. Yhtiön toimitusjohtaja Elisabeth Ritola jatkaa yhtiössä merkittävänä avainhenkilöomistajana. Kaupan toteutuminen ei edellytä viranomaiskäsittelyä ja kaupan voimaantulo tapahtuu heinäkuun 2017 aikana.

Lue lisää


28.6.2017 Pääomasijoittajat: Suomalaisten startup- ja kasvuyritysten saamat pääomasijoitukset Euroopan kärkitasoa

Suomi nappaa kärkisijan, kun katsotaan suomalaisiin startup- ja aikaisen vaiheen kasvuyrityksiin tehtyjä sijoituksia vuosina 2012-2016 Euroopassa. Samalla pohjoismaisten pääomasijoitusrahastojen tuotto on ollut erinomaista.

Lue lisää


Edelliset Seuraavat