Varsinaiset jäsenet


CapMan

CapMan on yksi Euroopan johtavista pääomasijoittajista, joka hallinnoi rahastoissaan noin 3 miljardin euron pääomia. Yli 25 vuoden ajan olemme kehittäneet yrityksiä ja kiinteistöjä ja tukeneet niiden kestävää kasvua. Toimintaamme ohjaavat CapManin arvot eli aktiivinen omistajuus, sitoutuminen ja korkea moraali. Missiomme on rakentaa menestyviä, yhteiskunnan kehitykseen myönteisesti vaikuttavia liiketoimintoja.

Partnership-mallilla toimivat sijoitustiimimme eli Buyout, Real Estate, Russia ja Credit sekä osakkuusyhtiömme Norvestia vastaavat itsenäisesti sijoitustoiminnasta ja sijoituskohteiden arvonluontityöstä. Kokeneet sijoitustiimimme ovat olleet aktiivisesti mukana jo noin 200 yrityksen ja 100 kiinteistön kasvussa ja kehityksessä. Tiimimme sijoittavat kasvuyrityksiin, joiden liikevaihto vaihtelee 5-500 milj. euron välillä tiimin fokuksesta riippuen.

CapMan Buyout toimii aktiivisena enemmistöomistajana yritysten kumppanina toteuttamassa kunnianhimoisia kasvuvisioita ja vastuullisena vaihtoehtona sukupolvenvaihdostilanteissa. CapMan Credit tarjoaa joustavaa lainarahoitusta yritysten kasvuun ja uudelleenrahoitukseen ja CapMan Russia taas on erikoistunut venäläisten pienten ja keskisuurten yritysten kasvun rahoittamiseen. CapMan Real Estate keskittyy aktiiviseen toimisto-, liike-, asuin- ja hotellikiinteistöjen kehittämiseen Pohjoismaissa. Osakkuusyhtiömme Norvestian tekee vähemmistösijoituksia lupaaviin kasvuyrityksiin. Voit tutustua sijoitustiimeihimme lähemmin verkkosivuillamme http://www.capman.fi/sijoitustiimit.

CapMan tarjoaa myös pääomasijoitusalan asiantuntijapalveluita, joihin kuuluvat varainhankinnan, hankinta- ja ostotoiminnan sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut. Tutustu palvelutiimiimme lähemmin täällä: http://www.capman.fi/sijoitustiimit/capman/palvelut-tiimi

CapManin palveluksessa on yhteensä noin 100 pääomasijoittamisen ammattilaista ja hallinnoimme rahastoissamme noin kolmen miljardin euron pääomia. CapManilla on toimipisteet Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Luxembourgissa, Lontoossa ja Moskovassa.

Sähköpostiosoite firstname.lastname (at) capman.com
Osoite Ludviginkatu 6, 4 fl.
00130 Helsinki, Finland
www-osoite http://www.capman.com