Löydä pääomasijoittaja


CapMan

CapMan on johtava pohjoismainen sijoitus- ja erikoistunut varainhoitoyhtiö. Olemme aktiivisesti kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 25 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Palveluksessamme on noin 100 pääomasijoittamisen ammattilaista ja hallinnoimme yhteensä noin kolmen miljardin euron pääomia pääosin asiakkaidemme, eli sijoittajien, puolesta mutta myös suorina sijoituksina omasta taseestamme alueilla, joilla meillä ei ole aktiivista rahastoa. Missiomme on rakentaa menestyviä, yhteiskunnan kehitykseen myönteisesti vaikuttavia liiketoimintoja.

Sijoitusstrategiamme kattavat yritysostot (Buyout), kasvusijoittamisen (Growth Equity), kiinteistösijoittamisen (Real Estate), sijoitukset Venäjälle (Russia), velkasijoitukset (Credit), infrastruktuurin (Infra) ja taktiset sijoitukset (Tactical Opportunities). Kohdeyhtiöihin sijoittavat tiimimme sijoittavat kasvuyrityksiin, joiden liikevaihto vaihtelee 5-500 milj. euron välillä tiimin fokuksesta riippuen. Palveluliiketoimintaamme kuuluvat muun muassa varainhankinnan, hankinta- ja ostotoiminnan sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut.

CapMan toimii Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Luxembourgissa, Lontoossa ja Moskovassa. Voit tutustua sijoitusstrategioihimme ja palvelutiimeihimme lähemmin verkkosivuillamme www.capman.fi

Sähköpostiosoite firstname.lastname (at) capman.com
Osoite Ludviginkatu 6, 4 fl.
00130 Helsinki, Finland
www-osoite http://www.capman.com