Kasvunrakentaja 2017 -kilpailu


Kasvunrakentaja 2017 -kilpailussa etsitään pääomasijoittajien yli 700 suomalaisesta kohdeyhtiöstä vuoden mielenkiintoisinta ja innostavinta tarinaa, joka parhaiten tuo esiin kasvun rakentamista yhdessä pääomasijoittajan kanssa. Kilpailun edellisten vuosien voittajia ovat Kamux (2016), Rightware (2015) sekä Musti ja Mirri (2014).

Vuoden kasvunrakentajalta odotetaan erinomaisia kasvulukuja pääomasijoittajan omistuksessa, mutta ratkaisevana kriteerinä on kuitenkin tarinan kiinnostavuus. Tänä vuonna tarkastelemme yhtiötä myös disruption näkökulmasta: miten yhtiöt ovat muuttaneet tai suunnittelevat muuttavansa omaa tai toimialalla vakiintunutta toimintaa. Finaalin voittajan valitsee tuomaristo. 


Parhaiden kasvutarinoiden etsintä on juuri nyt käynnissä. Kilpailun yhteistyökumppani on PwC, jonka asiantuntijat osallistuvat voittajaehdokkaiden seulomiseen. Parhaat kasvutarinat julkaistaan FVCA:n sivuilla, ja kolme mielenkiintoisinta yritystä pitchaavat tarinansa FVCA:n kevätseminaarissa 16.3.
fvca-logo-fi
PwC_fl_160mmh_c_300dpi

Kirjoituksia kasvunrakentajista

16.2.2017 7.22Kasvunrakentajat valloittavat markkinoita ja maailmaa Jonne Kuittinen

Suomen pääomasijoitusyhdistys - FVCA:n operatiivinen päällikkö Jonne Kuittinen tarkastelee kirjoituksessaan Kasvunrakentajat-kilpailun edellisvuosien voittajia. Lue blogista, miten voitokkaat Musti ja Mirri, Rightware ja Kamux ovat jatkaneet tarinaansa.

Lue lisää | 0 Kommenttia | Kommentoi


10.2.2017 10.52Vuoden 2017 Kasvunrakentajaa etsimässä Kimmo Vilske

"Aloitin oman rakennustarinani millenniumin kynnyksellä", kirjoittaa PwC Suomen partneri ja Corporate Finance -yksikön johtaja Kimmo Vilske ja avaa Kasvunrakentajat-kilpailun blogisarjan vuosimallia 2017. 

Parhaat kasvutarinat julkaistaan FVCA:n sivuilla, ja kolme mielenkiintoisinta yritystä pitchaavat tarinansa FVCA:n kevätseminaarissa 16.3. Ole kuulolla!

Lue lisää | 0 Kommenttia | KommentoiAiempien vuosien voittajat

15.4.2016 Vuoden kasvunrakentaja 2016 –kilpailun voittaja Kamux hakee kasvua vielä Suomesta mutta myös Euroopasta laajentamalla toimintaansa Ruotsin ja Saksan vaihtoautomarkkinoilla

Suomen pääomasijoitusyhdistys ry:n järjestämän Vuoden kasvunrakentaja –kilpailun voittajaksi valittiin tänä vuonna Kamux-konserni. Kamux pyrkii jatkamaan vahvaa kasvuaan ja lisäämään markkinaosuuksiaan Suomen, Ruotsin ja Saksan markkinoilla.

Lue lisää

 

30.3.2015 Vuoden kasvunrakentaja 2015 –kilpailun voittajan Rightware Oy:n tavoite on, että 30 % uusista autoista käyttää heidän käyttöliittymäteknologiaansa vuonna 2017

Suomen pääomasijoitusyhdistys ry:n järjestämän Vuoden kasvunrakentaja –kilpailun voittajaksi valittiin tänä vuonna Rightware Oy, joka tapahtumassa julkaisi tehneensä sopimuksen jo 14 premium-automerkin kanssa.

Lue lisää

 Haluatko tulevat kasvutarinat suoraan sähköpostiisi?

Helpoimmalla pääset, kun rekisteröidyt Suomen pääomasijoittajat - FVCA:n sähköpostislistalle. Toimitamme tulevat kasvutarinat uutiskirjeessämme suoraan sähköpostilaatikkoosi!